У соціальній мережі оприлюднили інформацію про нове дорожньо-транспортне пришестя. Стало відомо, що в столиці України трапилася аварія, в якій тепловоз врізався в автомобіль, де знаходилася дитина.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Сьогодні»

Потрібно заявити, що в Києві трапилася чергова небезпечна аварія. Цього разу масивний тепловий протаранив легковий автомобіль, де в салоні перебувала дитина.

Варто відзначити, що саме на цьому ж місці раніше сталася масштабна аварія, де врізалося чотири автомобілі.

Аварія
Аварія

Як повідомляється, аварія трапилася на вулиці Горбунова. Людина, яка їхала за кермом легкового автомобіля Lanos з невідомих причин не стала пропускати тепловий паровоз і почала перетинати залізничний переїзд. Через такий незрозумілий вчинок тепловоз протаранив легковий автомобіль і протягнув його кілька метрів.

Варто відзначити, що через таку дорожньо-транспортну пригоду постраждало відразу дві людини - жінка і дівчина – підліток.

На місце події негайно вирушили співробітники поліції і медики. Однак жінка відмовилася від допомоги медичних співробітників.

Аварія
Аварія

Є дуже цікава статистика в якій говориться, що ДТП найчастіше відбуваються через перевищення безпечної швидкості руху, порушення правил маневрування, порушення правил проїзду перехресть, недотримання безпечної дистанції, порушення правил проїзду на пішохідному переході, ну і звичайно ж п'яне водіння.

Аварія
Аварія

Потрібно завжди пам'ятати і розуміти, що як би ви добре не знали правила ПДР, як би ви сильно не були впевнені в собі, це не скасовує того, що на дорозі може бути неадекватний водій, який може спровокувати аварійну ситуацію на дорозі.

Нагадаємо, що у мережі показали відео жорсткого ДТП під Києвом.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", українцям показали, як під Києвом згоріла маршрутка.

Також портал "Hyser" писав, що в Україні чергова маршрутка потрапила в небезпечну аварію.