Користувачі мережі обговорюють ніякову ситуацію, в якій опинилася одна українська журналістка.

Зокрема, дівчина обмовилася під час прямого ефіру, що в результаті стало надбанням не тільки глядачів, а й Інтернету, по просторах якого відповідний відеоролик швидко поширився. Інцидент стався з журналісткою телеканалу "Рада" під час прямого ефіру, 18 грудня, про що повідомив Telegram-канал"Україна зараз".

у мережі регочуть над українською журналісткою, яка в прямому ефірі облажалася, скріншот з відео

На неправильну вимову церковних термінів однієї з журналісток телеканалу користувачі відреагували бурхливо. Справа в тому, що дівчина розповідала в сюжеті про увічнення пам'яті героїв, загиблих під час Революції Гідності. Репортаж був з-під стін храму Архістратига Михаїла в Києві.

Однак у прямій трансляції репортер обмовилася і сказала: "знаходимося ми біля храму аристАртрига Михайла...". На її помилку вказала жінка, що проходила повз, і поправила журналістку в наголосі і порядку букв цього слова — "архістратига", але навіть після зауважень дівчина повторила те ж саме.


Користувачі по-різному відреагували на подію і деякі навіть стали захищати репортершу, зазначивши, що не так вже й легко говорити в прямому ефірі. В цілому її помилка викликала бурхливу реакцію в соціальних мережах, але більшість негативних коментарів користувачі адресували не самої журналістки, а телеканалу "Рада".

Раніше "Hyser" писав про те, що українців насмішили "апетитною" процедурою на фестивалі.

Також наш портал повідомляв, що у Києві зіткнулися дві поліцейські машини. Відомо, як це сталося.

Нагадуємо, що український воротар став винуватцем програшу цілої команди, а все через одну помилку.