У мережі черговий раз відзначився незвичайний кіт.

Як правило, тварини привертають увагу користувачів в мережі своїми кумедними витівками або унікальною зовнішністю. Однак цей кіт підкорив серця користувачів не харизмою, а вміннями, які не властиві сімейству котячих. У мережі опублікували відео, яке зняла з ним його господиня.


На ролику дівчина показала здібності свого кота, довівши всім, що ці тварини теж піддаються дресируванню. Таким чином, він на кадрах продемонстрував 3 з 25 команд, які він опанував досконало. Зокрема, але показав команди: "Повзи", "Стрибки", "Назад".


Правда, як виявилося, користувачів вже таким і не здивуєш, хоч вони і відзначили обдарованість пухнастика. Але те що коти піддаються дресирування, Куклачов і так давно довів, на що звернули особливу увагу користувачі.

Проте багато хто визнав, що без любові і турботи з боку свого господаря, тварин нічого робити не змусиш, оскільки це бажання має виходити спочатку від них, інакше ніяка дресирування не допоможе.


Раніше "Hyser" писав про те, що балерина Анастасія Волочкова показала, за скільки купила нового кота, чим викликала обурення серед користувачів мережі.

Також наш портал повідомляв, що мережу насмішив милий єнот, який дуже дивно, але при цьому мило хропе.

Нагадуємо, що мережа сміється над котом, який обурюється приходу гостя.