Послуга "єПідтримка" запрацювала в бета-режимі в нашій країні з 13 грудня. Саме завдяки "єПідтримці" українці зможуть отримати одну тисячу гривень за вакцинацію від COVID-19.

Як українцям швидко оформити виплату за проходження курсу вакцинації, розповів "Апостроф".

Сьогодні, 19 грудня, офіційно стартує перший етап, на якому тисячу гривень може отримати кожен повнолітній громадянин, який пройшов повний курс вакцинації; має зелений covid-сертифікат; оформив віртуальну карту "єПідтримка" в одному з українських банків, що бере участь у програмі.

Отже, для отримання "ковідної тисячі", необхідно, перш за все, оформити віртуальну карту "єПідтримка" в мобільному додатку одного з банків. Потім завантажити додаток "Дія" і пройти авторизацію. Потім необхідно оформити зелений covid-сертифікат, увійти в розділ "Послуги" в "Дії" і вибрати сервіс "єПідтримка". Далі треба обрати оформлену для отримання 1000 гривень віртуальну картку "єПідтримка" в "Дії" та очікувати зарахування грошей протягом 10 діб.

Також можливо отримати карту "єПідтримка" в режимі офлайн. Для цього українець повинен відвідати особисто найближче відділення банку, який бере участь у програмі, і звернутися до одного із співробітників, який допоможе оформити її.

Відзначимо, що додаток підтримує послугу з виплати 1000 гривень починаючи з версії 3.0.20 для iOS і 3.0.17 для Android.

Раніше Hyser писав про те, які професії увійшли в список для обов'язкової вакцинації.

Також Hyser повідомляв, що в Україні змінили правила карантину.

Нагадавши, як отримати тисячу гривень за вакцинацію.