У мережі розмістили дуже важливу інформацію для всіх любителів спорту. Стало відомо, що український боксер Денис Берінчик зумів перемогти російського опонента в бою за чемпіонський титул.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Оглядач»

Є інформація про те, що український професійний боксер Денис Берінчик воював за чемпіонський титул з боксером з Росії Іси Чанієвим.

Відомо, що бій пройшов у Броварах на рингу ТРЦ "Термінал", де українець здобув перемог у дуже напруженому бою.

Берінчик та Чинаєв
Берінчик та Чинаєв

Потрібно помітити, що боєць з України був заряджений на перемогу. Він провів відмінний бій і показав розкішні комбінації з сильних ударів. Однак російський боксер не залишився осторонь, він також показав непоганий бій, але сильних пошкоджень українському бійцеві завдати не зміг.

У другому раунду на рингу почалася справжня бійка. Боксери показали свій характер і накидалися один на одного, обмінюючись ударами і показуючи відмінний захист. Російський боєць показав себе дуже агресивно і зумів захопити центр, пробиваючи Дениса по корпусу.

Берінчик та Чинаєв
Берінчик та Чинаєв

Варто відзначити, що Денис Берінчик дуже добре працював від захисту. Але в цей же час Чинаєв показував себе з атакуючого боку, намагаючись завдати сильних ударів українському бійцеві.

У 4 раунді активність трохи стихла і бійці на останніх секундах показали протистояння біля канатів.

Крім цього, були моменти, коли було видно, що перевага була на боці Чинаєва. Берінчик йшов у відкритий бокс, хоча тренер його відмовляв.

Потрібно помітити, що Денису Берінчику вдалося вразити опонента, однак, він отримав зустрічний удар прямо в ніс.

Берінчик та Чинаєв
Берінчик та Чинаєв

Вже до 9 раунду було видно, що боксери знатно втомилися. Чинаєв стояв на рингу практично з опущеними руками і, здавалося б, що він готовий віддати дострокову перемогу українському бійцеві.

Денис Берінчик провів шикарні атаки і затиснув свого опонента в кутку рингу.

Нагадаємо, що Василь Ломаченко після переможного бою потрапив у гучний скандал.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", у мережі показали шикарні моменти з бою Василя Ломаченка.

Також портал "Hyser" писав, що мер Києва в черговий потрапив у смішну ситуацію.