У соціальній мережі розмістили несподівану і дуже важливу інформацію для жителів України. Стало відомо, що до Новорічних свят введуть дуже сильні обмеження і посилять карантинні норми.

Відповідну публікацію розмістили на офіційній Станиці «Міністерство охорони здоров'я України» в Facebook.

"Брати участь та організовувати будь-які масові заходи на відкритому повітрі можуть лише люди, які мають необхідні COVID-документи. Зокрема йдеться про фестивалі, концерти, ярмарки, виставки тощо. Таким чином, всі учасники та організатори масового заходу повинні мати принаймні один з наступних документів (https://cutt.ly/EYMX7gj): жовтий COVID-сертифікат або паперову довідку 063-О (чинні 30 днів); зелений COVID-сертифікат (чинний 365 днів); Міжнародне свідоцтво про вакцинацію (чинне 365 днів); іноземний COVID-сертифікат про щеплення вакцинами, дозволеними ВООЗ (чинний 365 днів); негативний результат ПЛР або експрес-тест на визначення антигена (чинний 72 години); сертифікат про одужання від COVID-19 (чинний 105 днів із дати встановлення", - підписаний пост в соціальній мережі.

Пост у Facebook
Пост у Facebook

Багатотисячна публіка, яка вже знала дану інформацію, в соціальній мережі, просто в не себе від злості. Люди не стали мовчати і почали писати свої думки з цього приводу.

Нові правила карантину
Нові правила карантину

"МОЗ УКРАЇНИ, це саме некомпетентне, безграмотне і не має до медицини і до здоров'я людей обмеження! Ви обмежили людей у "червоній зоні" - і що? Де звіт, статистика і результати, наскільки цей захід виявився ефективним?!На сьогодні попри обмеження для не вакцинованих - за всіма "вашими новинами" - зростання рівня захворюваності! Ваш рівень поваги до людей скотився вже до нуля! Одні страхи, лякання і обмеження! Ніякого здорового глузду і профілактики для людей. Зате оголошення сьогодні на території ринку: "Шановні відвідувачі ринку, пункт вакцинації знаходиться між молочним і м'ясним корпусом"!Просто ганьба!", "А що, вже і на відкритому повітрі вірус сам розмножується і літає? Цікаво, скільки тих членів, які роздають ці накази, мають медичну освіту", "Знову не законні вимоги. Ляшка у відставку", "Жах!!! Смороду, що вірусологію не вивчали", - пишуть відгуки обурені українці в соцмережі.

Коментарі
Коментарі

Коментарі
Коментарі

Нагадаємо, що українцям розповіли про чергове посилення карантинних норм.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", українцям розповіли про страшну погоду на вихідних.

Також портал "Hyser" писав, що в Україні був помічений штам Омікрон.