Символом Нового 2022 року є Чорний водяний Тигр, який буде протегувати Леву. Він подбає про те, щоб створити навколо свого родича атмосферу лідерства.

Леви наступного року отримають нагороду за цілеспрямованість, а також можливість реалізувати свій потенціал, пише "Апостроф". Зірка проявлять особливу прихильність тим Левам, які виберуть напрямок, в якому принесуть користь оточуючим.

Однак існують і перешкоди для досягнення мети для Левів і це грубість і гординя. Саме вони можуть стати на шляху фінансової стабільності та безпеки.

Чоловіки-Леви будуть натхненні своєю справою, що допоможе їм з легко долати перешкоди, а швидкоплинні невдачі приймати як необхідний досвід.

У наступаючому році порадують близькі та рідні люди, які нададуть підтримку. Ваші заслуги будуть і завдяки їм, тому не забудьте їх подякувати.

Жінкам-Левам у 2022 році забезпечено чоловічу увагу. Ваш темперамент і життєва сила не зможуть не залишитися непоміченими.

Їх, як і чоловіків, очікує успіх в робочій сфері, кар'єрне зростання і підвищення заробітної плати.

Нагадаємо, що Рік Тигра важливо зустрічати без поспіху і зайвої суєти.

Своє житло найкраще прикрасити м'якими іграшками тигрів, щоб задобрити велику кішку. Також підійдуть керамічні або кришталеві статуетки. Для вашого будинку це стане певним талісманом.

Для залучення багатства фахівці радять залишити в новорічну ніч в кишені хоча б одну грошову купюру. Тільки вона повинна бути новою і без розривів.

Раніше Hyser писав про те, що астрологи розкрили на жінках яких знаків Зодіаку найчастіше одружуються.

Також Hyser повідомляв, що Павло Глоба розповів, чиє життя хвацько змінитися найближчим часом.

Нагадаємо, що астрологи назвали три найнебезпечніших знака Зодіаку, які дуже багатьом заздрять.