У Кривому Розі військовий прокурор, будучи в стані алкогольного сп'яніння, за кермом автомобіля Lexus зніс зупинку і закрився в авто, відмовляючись від будь-якого спілкування з правоохоронцями, які прибули на місце події.

Місцеве видання "Свої. Кривий Ріг" повідомило, що інцидент стався приблизно о 21 годині на вулиці Купріна. Пощастило, що в той момент на громадській зупинці не було людей.

Про те, хто був за кермом авто дізналися журналісти з власних джерел. Вони заявляють, що винуватцем ДТП виявився військовий прокурор з Одеської області Вадим Лапоха. Після аварії він навідріз відмовився проходити тест на вміст алкоголю в крові.

На місце ДТП також прибула карета швидкої допомоги. Медики оглянули водія і заявили, що фізичних травм у чоловіка не виявилося. Чоловікові виміряли артеріальний тиск і він виявився підвищеним. "Є тільки високий тиск, який може виявитися наслідком алкогольного сп'яніння", - йдеться в публікації.

Після цього стало відомо, що чоловік заснув у "швидкій". Але журналісти впевнені, що він прикинувся сплячим, щоб не проходити огляд на Драгері. Лапоха заявив, що йому потрібна госпіталізація. Після чого його відвезли у восьму лікарню, поставивши попередньо діагноз "гостра алкогольна інтоксикація".

Видання пише, що огляд прокурор буде проходити вже в понеділок, 20 грудня, під наглядом працівників ДБР, які вже виїхали за ним до лікарні.

У повідомленні йдеться, що після того, як приїжджав його колега - Криворізький військовий прокурор Станіслав Ламан, Вадим Лапоха покинув будівлю лікарні. Він сів в автомобіль і поїхав у невідомому напрямку.

На чоловіка було складено два адміністративні протоколи за 130 і 124 статтями.

Раніше Hyser писав про те, що під Києвом спалахнула маршрутка з людьми.

Також Hyser повідомляв, що під Луганськом сталася ДТП за участю маршрутки.

Нагадаємо, що моторошна аварія сталася на Закарпатті.