Рибалки зазвичай не ловлять цілеспрямовано сомів. Вся справа в тому, що соми - малорухливі риби, які живуть на глибині і в западинах русла річки. І тому більшість уловів, а особливо великих особин, це чиста випадковість, яка згодом прославляє тих, кому пощастило виловити великого представника водної фауни.

Одним з таких є житель міста Дніпро Олександр Громадський. Чоловік захоплюється підводним полюванням, але навіть він не очікував зловити 50-кілограмового сома. Про це чоловік розповів на своїй сторінці в мережі Facebook, інформує Апостроф.

За словами щасливого рибалки, він безліч разів чув міські легенди про те, що в Дніпрі мешкають величезні соми-людожери, які змушували сивіти місцевих водолазів. І яким було здивування Олександра Громадського, коли під час чергової спроби знайти підводного гіганта, він натрапив на сома в поглибленні річки, просто на кромці купальної зони. Рибалка вистрілив у тварину з гарпуна, але це тільки розлютило підводного хижака, і він намагався ще глибше потягти чоловіка за мотузку. В ході боротьби, сом прокусив рибалці ласту, але в підсумку був повалений Громадським. За словами чоловіка, йому коштувало великих зусиль притягти рибу на берег, і ще більших зусиль підняти на плечі, щоб зробити фото.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що у Чорнобильській зоні відчуження зняли унікального хижака і його "ігрища".

Нагадуємо, що українців попередили про фальсифікат червоної ікри, яку продають за смішними цінами.

Також портал Hyser інформував, що Ірина Геращенко осоромилася за трибуною у Верховній Раді України. Такого провалу їй ніколи не забудуть.