Сьогодні, 16 грудня, під Києвом стався інцидент з пасажирським мікроавтобусом, який перевозив пасажирів за маршрутом Ірпінь-Київ до станції метрополітену "Академмістечко".

Про це повідомляє "Київ Оперативний" на своїй сторінці у популярній соціальній мережі Fаcebook.

За наявними даними, На виїзді з Ірпеня сталося загоряння транспортного засобу під час руху, в якому знаходилися пасажири.

Згідно із заявою прес-служб ДСНС Київської області, маршрутка № 420 виїхала на звичайний маршрут з Ірпеня до Києва. Однак, біля села Романків сталося загоряння транспортного засобу. На той момент в маршрутці знаходилося 25 пасажирів і водій транспортного засобу.

Водій вчасно зміг помітити загоряння і зупинив транспортний засіб, щоб люди встигли евакуюватися. Пасажири змогли самостійно покинути палаючу маршрутку.

На місце події оперативно прибули рятувальники та пожежні служби. Пожежники намагалися ліквідувати полум'я, але, на жаль, вогонь швидко поширювався і врятувати транспортний засіб не вдалося. Вогонь повністю знищив пасажирський мікроавтобус.

У ДСНС Київської області заявили, що в результаті події загиблих немає. Крім цього, ніхто з пасажирів не отримав будь-яких травм.

В даний час ведеться розслідування, щоб встановити причини, які спровокували пожежу в маршрутці.

Раніше стало відомо, що наступного року може подорожчати проїзд у громадському транспорті. Вартість проїзду може зрости до 20 грн.

Однак, Асоціація перевізників Києва та Київської області заявила, що спочатку необхідно дочекатися остаточного рішення київської влади, а також результатів громадських обговорень.

В Асоціації зазначили, що, ймовірно, рішення прийматимуть вже ближче до 1 січня наступного року.

Раніше "Hyser" повідомляв, що у Дніпрі сталася серйозна ДТП, яка стривожила всю країну.

Крім цього, на Закарпатті сталася страшна аварія.

Наш портал писав, що МВС України підготувало нові штрафи для водіїв, які порушують ПДР.

Нагадаємо, під Тернополем трапилася аварія, в результаті якої постраждали 10 осіб.