Тому ні для кого не секрет, що і сьогодні депутатка Верховної Ради залишається вірною своєму лідеру. Варто відзначити, що Петро Порошенко цінує Ірину Геращенко, раз привів її до влади у складі партії "Європейська солідарність".

Варто відзначити, що з 29 серпня 2019 року Геращенко є головою політичної партії Порошенка. Це свідчить про найвищий рівень довіри між політичними діячами. І від самої депутатки не слід очікувати гнучкості і м'якості в прийнятті рішень або оціночних суджень політики монобільшості і Зеленського, адже вона є рупором партії і однією з найбільш довірених осіб Петра Порошенка.

Власне, саме тому кожен крок і кожне слово Геращенко має великий вплив на імідж самого Порошенка. І будь-яка помилка в словах голови партії є неприпустимою. А значить - запам'ятовується опонентами.

До слова, саме черговий ляп від Ірини Геращенко насмішив не тільки українців, але і всю Верховну Раду. Детальніше про це повідомляє УНІАН.

Під час засідання парламенту, Геращенко обмовилася, переплутавши прізвище Порошенка з прізвищем Зеленського. Викрутитися з ситуації вийшло спритно і органічно, але такий факап їй ніколи не забудуть.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, Володимир Зеленський розповів про оборону в разі нападу Російської Федерації на Україну.

Нагадуємо, що військовий експерт назвав першочергові цілі Путіна в разі ракетної атаки на Україну.

Також портал Hyser інформував, що українцям розповіли, як отримати обіцяну тисячу гривень за повний курс вакцинації від коронавірусу.