Мила мордочка з великими очима, а ще чарівна, елегантна, віддана, поміщається в сумочку і "одягається" зі смаком - мало у кого не викличе хоча б посмішку такий чотириногий друг породи чихуахуа.

І правда, собаки породи чихуахуа привертають до себе підвищену увагу характером і високим інтелектом. Більш того, ці милі тварини відмінно відчувають настрій господаря і вміють підлаштовуватися під нього, а ще вони дуже люблять увагу, ласку і турботу.

Так, в мережі завірусився ролик з маленькою собачкою на прізвисько Іві, яка специфічно продемонструвала свою любов і прихильність до господаря. Ще б пак, замість м'якого диванчика диво-малюк Іві в якості місця для сну вибрав його взуття.

На відео видно, як малюк підходить до взуття і скручується в ній калачиком. Здається, крихітному цуценяті навіть не потрібен спеціальний будиночок для собак, адже у господарів є відмінні тапки.

До речі, це Відео цілком може претендувати на звання самої "няшной" реклами кроксів.

Користувачів розчулив цей ролик з крихіткою Іві, про що вони написали в коментарях.

"Це занадто мило", " така крихітка. Вона, напевно, і вигулюється в квітковому горщику", "це наймиліше відео, яке я коли - небудь бачила", "коли ваш щеня буквально може спати у вашому взутті", "пахне мамою або татом", - написали коментатори.

ДО РЕЧІ, чихуахуа і правда є найменшою породою собак визнаної американським клубом собаківництва (АКС). Найбільші представники цієї породи досягають близько 23 сантиметрів у висоту і важать близько семи кілограмів. Правда, в світі існують собаки і менших розмірів, але це поодинокі "дизайнерські" пси, які були виведені штучно.

Раніше Hyser писав про те, що українців насмішили апетитною процедурою на фестивалі.

Також писали, що у Київській метро ломився лось.

Нагадаємо, що Зеленський знову потрапив у конфуз.