У Мережу потрапила жахлива інформація, в якій йдеться про чергову дорожньо-транспортну пригоду на території України. Стало відомо, що в Дніпрі маршрутний автобус і позашляховик потрапили в аварію.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Оглядач»

Стало відомо, що у вівторок, 14 грудня, в місті Дніпро сталася дорожньо-транспортна пригода за участю пасажирського мікроавтобуса Mercedes-Benz Sprinter і кросовером BMW. Через цю непередбачувану обставину постраждало 6 осіб.

ДТП
ДТП

Як повідомляється, Mercedes-Benz Sprinter і кросовер BMW рухалися в одну сторону по Криворізькому шосе. В один момент водій BMW вирішив зробити розворот, що стало причиною жахливого зіткнення.

ДТП
ДТП

Варто відзначити, що видання "Інформатор" вирішило поділитися подробицями. Як повідомляється, водій кросовера їхав з Криворізького шосе на вулицю Потичну. Він вирішив піти на розворот і в цей час, на превеликий жаль, в його врізався маршрутний мікроавтобус. В результаті цієї аварії обидва автомобілі отримали дуже сильні технічні пошкодження.

Потрібно помітити, що на місце дорожньо-транспортної пригоди без зволікання прибули співробітники правоохоронних органів і медики. Крім цього, слідчо-оперативна група почала проводити роботи, щоб дізнатися всі подробиці аварії.

ДТП
ДТП

6 осіб, які постраждали в результаті аварії, були відправлені в госпіталь, щоб їм надали першу необхідну медичну допомогу.

ДТП
ДТП

Ні для кого не секрет, що в Україні щодня трапляються аварії різного характеру. Дуже багато людей отримує сильні травми, на превеликий жаль, є і смертельні випадки. Потрібно завжди бути акуратним і стежити за ПДР, щоб не потрапити в непередбачувану ситуацію.

Нагадаємо, що у мережі розповіли про смертельний ДПТ на Луганщині.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", українських водіїв попередили про сильний контроль.

Також портал "Hyser" писав, що на Закарпатті мікроавтобус потрапив у ДТП.