Сьогодні вранці, 14 грудня в Луганській області сталося смертельне ДТП, в результаті якого є загиблі та постраждалі.

Інцидент за участю мікроавтобуса стався в ранкові години на трасі Чугуїв-Мілове. На жаль, в результаті цієї аварії одна людина загинула. Семеро людей отримали травми різного ступеня тяжкості.

Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на начальника відділу комунікації поліції Луганської області Тетяну Погукай у соцмережі Facebook.

"О 06: 40 ранку в Старобільському районі неподалік с.Оріхове, на трасі Чугуїв-Мілове сталася ДТП за участю пасажирського мікроавтобуса", - йдеться в повідомленні поліції.

Згідно з попередніми даними правоохоронців, на трасі була складна дорожня обстановка (ожеледиця), водій транспортного засобу не врахував складні погодні умови і в результаті маршрутка опинилася в кюветі.

За даними поліції, в результаті ДТП загинув один пасажир маршрутки. Водій і шестеро людей отримали різні травми. Двоє пасажирів були госпіталізовані в лікарні, де їм надається необхідна медична допомога. Інші пасажири, які постраждали в цій ДТП, отримали медичну допомогу на місці події.

Зараз на місці інциденту продовжують працювати співробітники правоохоронних органів та екстрених служб. Поліція проводить розслідування, щоб з'ясувати всі причини цієї аварії.

У більшості регіонів України значно погіршилися погодні умови. Водіїв транспортних засобів попереджають про тумани, ожеледицю, погану видимість на деяких трасах.

Водіїв просять бути більш уважними на дорогах, дотримуватися ПДР; дотримуватися дистанції між машинами і швидкісний режим; не здійснювати різких або ризикованих маневрів під час їзди; скидати швидкість, коли наближаються до пішохідних переходів. Також рекомендується вивчити прогноз погоди, якщо планується поїздка на далекі відстань.

Пам'ятайте, що дотримання ПДР може врятувати як ваше життя, так і життя ваших пасажирів.

Раніше "Hyser" повідомляв, що на Закарпатті сталася страшна аварія.

Наш портал писав, що МВС України підготувало нові штрафи для водіїв, які порушують ПДР.

Нагадаємо, що під Тернополем сталася аварія, внаслідок якої постраждали 10 людей.