Українців попередили про те, що Рівненську область сильно засипало снігом

Останнім часом зима почала більш явно себе проявляти в різних регіонах України. У понеділок, 13 Грудня, наприклад, Рівненська область опинилася під ударом серйозного снігопаду. Опади виявилися настільки істотні, що профільним службам довелося постійно стежити за ситуацією на дорогах. Про це йдеться в офіційному Telegram-каналі Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Повідомляється, що снігопад виявився настільки сильним, що рятувальникам протягом усього дня довелося відстежувати ситуацію на дорогах в Рівненській області, взаємодіючи з профільними службами. У міру необхідності Державна служба з надзвичайних ситуацій та інші спеціальні служби надавали необхідну допомогу.

У місцевих ЗМІ заявляли про те, що в населеному пункті Бронники, що знаходиться в 15 кілометрах від Рівного, на дорозі перекинулася фура, в результаті чого була утворена величезна пробка, довжина якої була не менше одного кілометра. Відновити рух по трасі вдалося тільки до 16: 00.

Крім цього, повідомляється, що в місті Рівне та його області ДСНС оголосило жовтий рівень небезпеки, що означає, що негода може бути досить сильно, щоб привести до порушення подачі електроенергії, роботи служб житлово-комунального господарства, будівельної галузі, а також викликає труднощі в русі транспорту на дорогах.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що українців готують до того, що квартири різко подорожчають.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Ляшко озвучив терміни введення третьої дози вакцини.

Також "Hyser" писав, що синоптики розповіли, коли в Україні випаде півметра снігу.