Такі популярні гриби, як шампіньйони, мабуть, доступні в кожному магазині і на ринку. Готувати їх легко і просто, тому вони часто виявляються на святковому столі з будь-якого приводу.

Даний вид грибів вирощується штучно, тому шансів отруїтися немає. Вони смачні, корисні, мають в своєму складі велику кількість білка і готуються різними способами. Однак важливо розуміти, з чим їх краще поєднувати, щоб насититися смаком продукту вдосталь.

Шеф-кухар Євген Клопотенко радить смажити їх в один шар, адже тільки таким чином у них може утворитися хрустка золотиста скоринка.

За словами фахівця, важливо печериці не мити, а просто протирати серветкою, адже вони досить швидко вбирають вологу і стають водянистими. Також прибрати бруд з них допоможе ніж.

Якщо ви нарізали печериці, то слід приступати до готування негайно, адже вони швидко чорніють і сохнуть, від чого можуть вийде твердими.

Щоб отримати золотисту скоринку, важливо смажити невеликими порціями.

Також важливо спочатку обсмажити печериці на сухій сковороді, трохи випарувати рідину, а потім додавати вершкове масло або рослинне.

Якщо ви любите смажити печериці з цибулею або картоплею, то краще обсмажити всі інгредієнти окремо, а потім з'єднати.

Солити і приправляти печериці потрібно в кінці приготування. Вся справа в тому, що при готуванні вони сильно зменшуються в розмірах, тому тільки в кінці смаження можна зрозуміти, скільки знадобиться солі і перцю.

Раніше Hyser писав про те, що цей маринад перетворить гриби в їжу богів.

Також Hyser повідомляв, що лікарі попередили про шкоду солоних і маринованих грибів.

Нагадаємо, що ці гриби захистять чоловіків від онкології.