Новий 2022 рік стане роком Чорного Водяного Тигра і з цієї причини ялинку треба наряджати відповідним чином, щоб "задобрити" тотемну тварину наступаючого року.

Фахівці кажуть, що ялинку найкраще прикрашати в цьому році однаковими іграшками, а не різносортними, адже Тигр любить порядок, пише "РБК-Україна". З цієї причини вони вважають, що різні фігурки на дереві можуть розлютити його.

Навіть якщо ви в минулому році накупили різних ялинкових прикрас у формі інших тварин, то їх краще відкласти, адже Тигра ще називають "ревнивим" знаком.

А ось якщо у вас є фігурки кішок, то вони виявляться цілком доречними на ялинці.

Цього року дощики і пухнасті гірлянди виявляться недоречно, адже така строката мішура може здатися Тигру несмаком.

Так як Тигр Водяний і Синій, то кольори відповідно підійдуть темних холодних відтінків. Однак експерти рекомендують наряджати ялина у всіх відтінках блакитного: особливо слід звернути увагу на морські і бірюзові кольори. Чорний колір теж в пріоритеті.

Щоб зустріти рік правильно, головне робити це без поспіху і зайвої суєти.

Будинок найкраще прикрасити не сніжинками, а статуетками або м'якими іграшками тигрів. Також підійдуть керамічні або кришталеві статуетки. Для будинку це стане таким собі талісманом.

Щоб залучити багатство залиште в новорічну ніч в кишені хоча б одну грошову купюру. Тільки вона повинна бути новою і без розривів.

Раніше Hyser писав про те, що стало відомо, які речі заборонено дарувати на Новий Рік.

Також Hyser повідомляв, що астролог Влад Росс розповів, де найкраще зустріти Новий Рік.

Нагадаємо, що названі важливі прикмети, щоб задобрити Тигра в новорічну ніч.