У мережі оприлюднили дуже цікаву інформацію, в якій йдеться про дитячі подарунки. Українцям розповіли, що не можна дарувати дітлахам у День Святого Миколая.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «РБК-Україна»

Дуже багато дорослих і дітей чекають День Святого Миколая, який відзначається щороку 19 грудня. У 2021 році цей чудовий і світле свято припадає на неділю, що говорить про те, що батьки можуть провести цілий день зі своїми дітьми.

Є дуже класна і приємна традиція - класти подарунки під подушку.

Всім відомо, що в такий прекрасний день, як День Святого Миколая прийнято класти дітям подарунки під подушки. Найчастіше батьки готуються до такого дня заздалегідь, так як дітлахи ну дуже сильно чекають цей день. Однак з'явилася інформація, про те, що є подарунки, які бажано не дарувати в цей чудовий день.

День святого Николая
День святого Николая
День святого Николая

День Святого Миколая - світле і сімейне свято, яке несе радість дітям і дорослим. У цей день не рекомендується дарувати дітям гаджети, які зазвичай відволікають від сімейних справ і посиденьок.

Занадто дорогі подарунки - теж не дуже хороша затія, так як Святий Миколай вважається захисником знедолених. Святий Миколай допомагав нужденним і незаможним, тому дорогі подарунки краще залишити на Новий Рік.

Важливо відзначити, що військові іграшки та іграшкову зброю бажано не дарувати дітям взагалі, особливо в день Святого Миколая.

Щоб уникнути неприємних і несподіваних ситуацій, настійно рекомендується не дарувати маленьким дітям гострі іграшки, так як вони можуть виявитися в шлунку дитини.

Подарки
Подарки

Також не радять у День Святого Миколая дарувати дітям гроші та коштовності.

Нагадаємо, що українцям розповіли про дуже цікаву дзеркальну дату в грудні.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", українців попередили про дуже сувору зиму цього року.