У Мережу потрапила жахлива і трагічна інформація з приводу того, що на території жіночого монастиря прогримів вибух. Є ймовірність того, що цей нещасний випадок міг статися через особистий конфлікт.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «ТСН»

Стало відомо, що 13 грудня на території Російської Федерації стався жахливий інцидент в Серпуховському жіночому монастирі. Цей вибух міг влаштувати 18-річний хлопець, зводячи особисті рахунки.

Є інформація, в якій говориться про вибухівку. Вона спрацювала в православній гімназії близько 8 години ранку.

Жіночий монастир
Жіночий монастир

Як повідомляють російські ЗМІ, - вибух влаштував 18-річний хлопець. Спочатку говорилося про те, що від вибуху постраждав сам винуватець і 15-річний підліток. Однак є свіжа інформація і вона говори про те, що кількість постраждалих збільшилася до п'яти осіб, всі вони неповнолітні.

Варто відзначити, що ТАСС пише про 8 постраждалих, а у більшості - людей осколкові і мінно-вибухові травми.

ЗМІ пишуть про те, що 18-річний злочинець спочатку сидів з мачете в руках на сходинках, а вже після вибуху хотів проникнути в жіночий монастир.

"За попередньою інформацією, мотивом злочину стала ненависть підозрюваного до педагогів школи і черниць на тлі особистих неприязних відносин", - повідомляють ЗМІ.

Що стосується співробітників поліції, то вони говорять про те, що вибух був викликаний одним з колишніх вихованців гімназії.

Джерела ТАСС пишуть про те, що у 18-річного підривника були конфлікти з іншими молодими людьми в даній гімназії.

На даний момент відомий тільки вчинок і підозрюваний молодий чоловік, але, всі обставини з'ясовуються співробітниками правоохоронних органів.

Нагадаємо, що у мережі повідомили про те, що храм у Львові загорівся полум'ям.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", на засекреченому об'єкті в Росії стався сильний вибух.