Розпад Радянського Союзу спровокував велику економічну кризу на території республік, які входили до складу цього утворення. Стало відомо, що через цю кризу чинний президент Росії Володимир Путін навіть змушений був підробляти таксистом.

Відеозапис, на якому російський лідер розповідає про це, увійшов у фільм «Новітня історія», який транслюватиметься на російському телеканалі в майбутню неділю.

Про це повідомляє Reuters.

За словами Путіна, зникнення Радянського Союзу з політичної карти світу спровокувала "розпад історичної Росії". Після зникнення СРСР з'явилася "зовсім інша країна".

"Все те, що будувалося і створювалося протягом 1000 років, було в значній мірі просто втрачено", - заявив російський президент.

Крім цього, через все це більше "25 мільйонів громадян Росії" виявилися відрізаними від Москви.

Путін вперше розповів про те, який вплив на нього особисто зробила економічна криза, викликана розпадом СРСР. За його словами, йому " неприємно про це говорити», але тоді йому доводилося підробляти водієм таксі, щоб заробити гроші для сім'ї.

"Іноді доводилося підробляти і водити таксі. Я не жартую, куди подітися. Двоє маленьких дітей», - сказав Путін.

Користувачі популярної соціальної мережі Twitter активно обговорюють слова Путіна про те, що йому доводилося підробляти таксистом.

Ось деякі з коментарів користувачів:

  • Навіщо чиновнику пітерської мерії таксувати?
  • Він художник, йому видніше. І це Путін ще не почав розповідати як в лихих 90х ходив на риболовлю.
  • Я все думав: ну звідки у Путіна в голові стільки маячних історій? Про черв'яків, про агентів ЦРУ, про таємний збір біоматеріалів, про аватари з метавселенной... А вчора Путін повідомив, що був таксистом. І тут я як зрозумів...
  • Пєсков теж таксистом починав.
  • На чому він збирався таксувати, на своїй старій 21-й Волзі 1965-го року, в 1990-х!? тоді можна було тільки на 24 - их і 31020-их можна було!
  • І вдало так підробив. Всіх громадян прокотив.
  • Фантазер!
  • Скоро дізнаємося, що у важку годину він не гребував вагони розвантажувати ночами.

Раніше "Hyser" повідомляв, що у Росії може з'явитися місто, яке носитиме ім'я президента Російської Федерації Володимира Путіна.

Наш портал писав, що американський президент Джо Байден приготував "сюрприз" для президента Російської Федерації Володимира Путіна.

Нагадаємо, що Україна оригінально потролила Росію в популярній соціальній мережі.