У Мережу потрапила дуже важлива інформація, яка стосується останніх подій на території України. Глава Сполучених Штатів Америки Джо Байден зробив важливе звернення, в якому розповів про ситуацію, що склалася між Україною і російським агресором.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «Кореспондент»

Стало відомо, що глава США повідомив про те, що, якщо Російська Федерація буде атакувати Україну, то Америка буде змушена втрутитися. Зараз йдеться про те, що американські війська будуть відправлені в країни Бухарестської дев'ятки на східному фланзі НАТО.

Найважливішим залишився той факт, що президент Америки Джо Байден з упевненістю сказав, що вони не мають наміру відправляти свої війська в Україну, якщо Росія зробить вторгнення. Джо Байден публічно заявив про це під час брифінгу в суботу, 11 грудня.

Путін і Байден. Фото: скріншот YouTube-відео
Путін і Байден. Фото: скріншот YouTube-відео

Дуже важливо помітити те, що Джо Байден розповів, про що він спілкувався з Володимиром Путіном. Президент Америки попередив главу Кремля про те, що якщо він нападе на Україну, то США відправлять свої війська в країни Бухарестської дев'ятки, які розташовані на східному фланзі НАТО. У Бухарестську дев'ятку сходять такі країни: Болгарія, Угорщина, Латвія, Литва, Польща, Румунія, Словаччина, Чехія та Естонія.

Американський президент сказав, що при агресії з боку Росії, натовські і американські війська будуть відправлені в країни НАТО, так як між Америкою і цими країнами є священний договір - зобов'язання захищати їх від будь-якого нападу з боку Російської Федерації.

Крім цього, Джо Байжен сказав, що президент Росії зрозумів всю серйозність наслідків.

Джо Байден. Фото: YouTube, скрін
Джо Байден. Фото: YouTube, скрін

В ході цього спілкування між Володимиром Путіним і Джо Байденом стало ясно, що Америка налаштована дуже серйозно.

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що Російська Федерація перекрила Азовське море.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", у мережі повідомили, що на території Росії назвуть місто на честь Володимира Путіна.