У певні дні потрібно дотримуватися якихось ритуалів, щоб згодом рік був для вас вдалим.

Зокрема, ось маються на увазі такі дзеркальні числа, як 12.12.2021. Цей день має сильні енергетичні потоки, які тільки сприятимуть навчанню новим навичкам, сакральним знанням. Також в цей день можна загадати найпотаємніше бажання і воно обов'язково збудиться, якщо правильно відправляти свої повідомлення у Всесвіт. Про це пише "Апостроф".

Стало відомо, що потрібно зробити, щоб заманити удачу і гроші, фото: УНІАН

Крім того, це прекрасний день для того, щоб заявити про себе перед начальством, поділитися новими ідеями та пропозиціями, зайнятися новими проєктами. На удачу потрібно лише в 12:12, сказати наступні слова: "Все, що заплановано, здійсниться, мій будинок і моє життя удачею наповняться".

Також ще можна створити карту бажань на наступний рік з вирізаними фото того, що хочеться здійснити в 2022 році. Тільки бажання обов'язково потрібно конкретизувати. А ось найзаповітніше бажання потрібно записати на 12 листках паперу, потім скласти їх в стопку і вимовити вголос: "Бажанням збутися, бути моєї мрії!".

Стало відомо, як використовувати магію чисел для здійснення бажань, фото: YouTube

До закінчення цього дня потрібно розкласти листи зі своїми бажаннями по дому і залишити їх на добу. У цій даті закладено: дві дюжини (12), дві трійки (1+2), і сакральна цифра 6 (3+3). Таким чином, цифра 3 вказує на те, що цей день буде сприятливий.

Раніше "Hyser" писав про те, коли почне збільшуватися світловий день і перестане так одно темніти.

Також наш портал повідомляв, що були названі важливі прикмети, які допоможуть задобрити Водяного Тигра в новорічну ніч.

Нагадувати, коли святкуватимуть Великдень-22 православні та католики.