"Укрпошта" встановила новий рекорд за кількістю відправлених посилок в день.

Попередній рекорд оператор встановив в 2019 році, коли вийшов на показник 100 000, але в 2021-му, 7 грудня, – вже було 200 000, з яких 100 000 були ккспрес-посилками. При тому, що в 2019 році було 46 000 експрес-посилок. Про це пише "UBR.ua".


Про те, що був зафіксований новий рекорд, розповів голова "Укрпошти" Ігор Смілянський. За його словами, це ще не все, адже в планах компанії досягти позначки в 500 тис.відправлень. Особливо прибуткові виявилися міжнародні пересилання, але часом, Смілянський зізнався, що оператор зазнає збитків, якщо дорожчає вартість авіаперевезень.

Проте якщо так все піде і далі, і показники продовжать зростати, то це дозволить держкомпанії запланувати рекордну інвестпрограму на суму понад 3 млрд грн на 2022 рік. Ці гроші підуть на розвиток "Укрпошти", а саме на покупку нових авто, оновлення ІТ, поліпшення сортувальних центрів і стану відділень. В результаті це дасть можливість істотно змінити клієнтський досвід.


Також глава "Укрпошти" додав, що оновлення ІТ-платформи в свою чергу дозволить значно швидше оформляти посилки і листи. Це повинно залучити більше клієнтів і відповідно збільшити дохід компанії.

Раніше "Hyser" писав про те, що "Нова пошта" реєструє новий бренд. Компанія стане першопрохідцем серед поштових операторів.

Також наш портал повідомляв, що "Укрпошта" запустила розіграш зі значної суми, але виграти гроші зможуть не всі.

Нагадуємо, що "Укрпошта" сповістила клієнтів про підвищення тарифів, що порадує не всіх.