У фінансовій установі тепер приймають не тільки документи в додатку, але і цифрові копії

Не так давно в уряді вирішили мотивувати українців робити щеплення нагородою в тисячу гривень. Державний банк "Ощадбанк"також приєднується до програми і до додатка "Дія", завдяки якому можна пройти ідентифікацію та верифікацію. Про це повідомляє Інформаційний портал "ubr".

Повідомляється, що тепер ідентифікація та верифікація клієнтів банку буде здійснюватися для відкриття та обслуговування депозитних і поточних рахунків, а також для оренди індивідуальних сейфів, прийому платежів, обміну іноземних валют і продажу банківських металів і нумізматичної продукції. Весь описані вище функціонал доступний у всіх відділеннях "Ощадбанку"", досить скористатися е-паспортом громадянина або паспортом для виїзду за кордон.

Для того, щоб пройти ідентифікацію потрібно повідомити штрих-кож електронного документа. Тепер банк приймає документи не тільки в додатку "Дія", а й цифрові копії, тобто копією паспорта, наприклад, можна поділитися безконтактно. Крім цього, буде присутній мітка про те, коли і кому була представлена копія.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що "Ощадбанк" попередив українців про нововведення.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "ПриватБанк" і "Ощадбанк" продаватимуть.

Також "Hyser" писав, що українцям розповіли, що потрібно знати про оформлення "карти киянина".