Українцям розповіли про важливі новорічні прикмети.

Наближається рік Водяного Тигра і є методи, які можуть допомогти, так би мовити, його задобрити. Тоді в 2022 році все пройде гладко. Головне зустріти Новий Рік правильно, без суєти.

названі важливі прикмети, які допоможуть задобрити Водяного Тигра в новорічну ніч, фото: YouTube

До свята варто почати готуватися завчасно. Для залучення в сім'ю благополуччя потрібно прикрасити будинки милими маленькими тигренятами: це можуть бути картинки, фігурки з кераміки або кришталю, м'які іграшки. Щоб удача супроводжувала весь рік після свята варто залишити кілька тигрових фігурок на полицях у вітальні, дитячій кімнаті та кабінеті.

Для вашого будинку ця стане свого роду талісманом. Обов'язково зустріти 2022 рік без боргів і невиконаних обіцянок, що без сумніву оцінить водяний Тигр. Подбати про фінансове благополуччя допоможе інша прикмета, яка актуальна завжди.

названі прикмети, які потрібно виконати в новорічну ніч, фото: YouTube

У гаманці або кишені всіх членів сім'ї в новорічну ніч повинна лежати хоча б одна велика купюра, бажано нова і без розривів. Також постарайтеся не проспати настання свята, оскільки є ризик проспати не тільки свято, але і все хороше, що готує прийдешній рік. Адже тигр особливо активний саме в нічний час.

Також обов'язково навести вдома ідеальну чистоту і позбутися від усякого мотлоху до свята. Тигр віддає перевагу таким кольорам: сіро-блакитний, блакитний, ультрамариновий, бірюзовий. Прикрасити будинки в згаданих тонах буде вдалим рішенням.

Раніше "Hyser" писав про те, коли почне збільшуватися світловий день і перестане так одно темніти.

Також наш портал повідомляв, що стало відомо, які речі заборонено дарувати на Новий Рік.

Нагадувати, коли святкуватимуть Великдень-22 православні та католики.