В одному Київському закладі виявили несподіваного відвідувача, який здивував і навіть шокував відвідувачів. На вітрині одного з кафе була помічена миша, яка вирішила побалувати себе смачною випічкою.

Про це повідомляється на сторінці одного з популярних спільнот "Київ Оперативний" в соціальній мережі Facebook.

Заклад, який відноситься до категорії громадського харчування, в якому стався цей інцидент, нібито розташований недалеко від станції метрополітену "Лісова", на Лівому березі Києва.

На відеозаписі, який був зроблений одним з очевидців події, можна побачити, що мишка спокійно ласує штруделем з яблуком.

"Таємний покупець тваринного походження пройшов в середину східної кухні Lazzat на лісовій. Схоже, він залишився задоволений штруделем з яблуком. Однак, це, звичайно, його суб'єктивна думка", - йдеться в повідомленні.

Користувачі соціальної мережі активно коментують цей випадок, а також залишають безліч веселих коментарів під опублікованим відеороликом:

  • "Шеф-кухар-проба перед продажем",
  • "Халявщик, ось де недостача",
  • "Чи можна пиріжок з мишкою?",
  • "Значить смачний штрудель роблять",
  • "Норм штрудель, без ГМО",
  • "Яка мила мишка",
  • "Мишка теж хоче їсти, хто то подумав скільки щас голодних мишей і голубів і ворон?",
  • "Микрошеф".

Хтось із користувачів навіть згадали про героя популярного американського мультфільму "Рататуй" - щуряти на ім'я Ремі у якого була мрія всього його життя. Він хотів стати справжнім шеф-кухарем, але його сім'я не підтримувала його прагнень. Однак Ремі це не зупинило і він вирішив зробити все можливе, щоб втілити свою мрію в реальність.

Однак, є коментарі, в яких користувачі обурені побаченим. Вони заявили, що в кафе панує справжня антисанітарія, і необхідно дотримуватися всіх санітарних вимог і правил, щоб предоствратіть повторення таких випадків.

Захворювання, носіями і джерелами яких є дикі тварини, називаються зоонозними. Збудниками хвороб, переносниками яких є щури, можуть бути бактерії, віруси, найпростіші. Хвороби, які передаються людині від гризунів, надзвичайно небезпечні.

Раніше "Hyser" повідомляв, що у Хмельницькому відкрили незвичайне кафе.

Наш портал писав, що напередодні Нового року подорожчає один з найпопулярніших цитрусових.