Зимове сонцестояння відбувається щороку. Саме після цієї дати ніч поступово починає скорочуватися, а дні стають довшими. Залежно від календаря, воно випадає 21 (частіше) або 22 грудня. У 2021 році для України точний час цієї події-21 грудня о 17: 59 за Києвом.

Мало хто знає, але щорічно в кінці грудня Сонце максимально опускається в Південну півкулю неба, тобто досягає свого найменшого схилення на небі. Настає час найкоротшого дня, найдовшої ночі і найдовшої тіні опівдні в Північній півкулі.

Після цього сонце стане з кожним новим днем набирати висоту на небі - спочатку непомітно, але з весни швидше і досягне максимальної межі в день літнього сонцестояння.

Наші предки пов'язувати з днем зимового сонцестояння багато звичаї та обряди і вважали, що він є початком Нового року. Та й сучасні езотерики наділяють цей день магічним змістом і вважають його особливим і енергетично сильним.

Так, в цю дату зазвичай проводили спеціальні обряди, щоб рік пройшов вдало і щасливо. Так, хорошою прикметою вважається впустити в цей день більше тепла в будинок-наприклад запалити свічку або прийняти гарячу ванну.

Всім потрібно пам'ятати, що те, що людина віддасть в цей день і зробить для інших, повернеться до нього 100 разів примноженим. Особливо це варто врахувати тим, у кого наполеонівські плани на 2022 рік, або якщо незабаром людина збирається запускати якийсь проект або здійснювати мрію.

Також в день зимового сонцестояння можна грати весілля.

Отже, що бажано зробити до 21 грудня:

  • викинути мотлох і забратися;
  • почистити будинок (наприклад свічкою і святою водою);
  • віддати борги;
  • очиститися фізично-вітається невеликий пост, лазня;
  • очиститися духовно-сповідатися, медитувати і т. д.

А ще наші предки ніч з 20 на 21 грудня вважали небезпечною через велику кількість злих духів і щоб захиститися від зла, в будинку розвішувалися ялинові гілки.

У день зимового сонцестояння не можна пити спиртне і ходити в брудному одязі. Також не можна зустрічати цю дату в неприбраній квартирі, інакше людини будуть переслідувати неприємності.

Раніше Hyser писав про те, що Ванга зробила таємне передбачення для Зеленського.

Також Hyser повідомляв, що У мережі спливло давнє пророкування Ностардамуса, яке вже почало збуватися.

Нагадаємо, що внучка відомого Мольфара розповіла про майбутнє України.