У компанії попередили клієнтів про те, що до кінця 2021 ціни підвищаться

До кінця підходить 2021 рік, однак у компанії "Укрзалізниця" попередили українців про те, що за грудень тарифи на перевезення підвищаться ще на 3%. З іншого боку, в 2022 році українці можуть не чекати взагалі ніяких підвищень тарифів. Про це повідомляє офіційна прес-служба "Укрзалізниці".

У компанії заявили про те, що в грудні поточного року комісійний збір при купівлі, поверненні та резервуванні квитків зросте. В останній раз дані значення переглядалися ще два роки тому, в 2019 року.

Повідомляється, що з уже з 10 числа фіксований збір з 22 гривень зросте до 30 гривень. Повідомляється також, що комісійний збір у розмірі 20 гривень тепер буде включений у вартість квитків на Експрес Київ-аеропорт Бориспіль. Таким чином, вартість квитка на експрес з п'ятниці становить 100 гривень.

У компанії заявляють про те, що навіть незважаючи на те, що підвищення буде досить незначним і в середньому складе лише 3%, для компанії таке рішення обіцяє додаткові 6 мільйонів гривень на місяць.

Крім того, в компанії заявляють про те, що УЗ знизила розмір комісійного збору за резервування квитків для групових замовлень. З 10 грудня вартість резервування місць у разі бронювання квитків для групи з більш ніж 30 осіб складе 50 гривень з кожного дорослого пасажира і 35 гривень з дітей.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що в Україні знову подорожчають комунальні послуги.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Нацбанку змінять дизайн монет в 1 і 2 гривні.

Також "Hyser" писав, що українців попередили про подорожчання мандаринів.