Олександр Донський, який раніше займав пост мера Архангельська, озвучив пропозицію щодо перейменування міста в Путінград. Якщо пропозицію схвалять, то місто носитиме ім'я президента Російської Федерації Володимира Путина.

Про це повідомляє Главком.

Колишній градоначальник на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram написав про те, що кожен громадянин може взяти участь у конкурсі і запропонувати свій варіант нового міського герба. Переможець конкурсу отримає 10 тисяч рублів.

Також в описі аккаунта в Instagram у колишнього глави міста вже додано напис: "Путтинграду бути!».

Донський також розповів, що у Грозному ще з 2008 року було прийнято рішення про перейменування центральної вулиці у проспект імені Володимира Путіна. Але додав, що поки там тільки вулиця носить ім'я президента Росії, але місто ще не перейменовували в його честь.

"Розмірковуючи про новий герб міста Архангельська, я вирішив, що необхідно змінити назву міста на більш милу назву - Ангельськ, або більш стабільну – Путінград. Як вам така ідея?» – - написав Донський на своїй сторінці в соцмережі.

За його словами, росіяни активно коментую його пропозицію. Він додав, що в коментарях велика кількість схвальних відгуків про перейменування міста в Путінград.

Чиновник упевнений, що саме зараз найкращий час для нововведень, так як громадяни вже втомилися від пандемії коронавірусу. Він вважає, що такі зміни додадуть людям новий імпульс, надію і відчуття радості.

Але на перейменуванні Архангельська Донський не зупинився. Чиновник виступив з критикою щодо нинішнього герба міста Архангельська. Він зазначив, що на сьогоднішній день Архангельськ - єдине місто в світі, на гербі якого зображений чорт.

За його словами, настав час» вигнати «чорта, який, чи то повалений, чи то відпочиває» на міському гербі.

Олександр Донський обіймав посаду мера Архангельськ з 2005 по 2008 рік.

Раніше "Hyser" повідомляв, що президент Сполучених Штатів Джо Байден приготував "сюрприз" для президента Російської Федерації Володимира Путіна.

Наш портал писав, що Україна оригінально потролила Росію в популярній соціальній мережі.