У соціальній мережі розмістили жахливу і трагічну новину, в якій йдеться про страшну аварію на українській дорозі. Стало відомо, що під містом Тернопіль маршрутне таксі зштовхнулося з легковим автомобілем.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Главком»

Є відомості про те, що під Тернополем сталася дорожньо-транспортна пригода, де постраждало 10 осіб.

ДТП
ДТП

Потрібно відзначити, що в результаті жахливої дорожньо-транспортної події за участю маршрутки і легкового автомобіля біля Тернополя, в лікарню потрапило 10 осіб, 7 з яких все ще знаходяться в госпіталі. Прес-служба ДСНС підтвердила ці відомості.

ДТП
ДТП

Крім цього, у прес-службі ДСНС розповіли про те, що ця аварія трапилася 8 грудня о 16:26 поблизу м.Тернопіль на автодорозі М 19 «Кременець-Тернопіль».

Є відеоролик, в якому можна побачити жахливі кадри з роздробленими автомобілями і постраждалими пасажирами. Рятувальники і співробітники поліції також потрапили в кадр і можна побачити, як вони працюють на місці події.

"Тернопільська область: моторошні кадри з ліквідації наслідків ДТП рятувальним підрозділом", - підписаний відеофайл на YouTune-каналі "Головне управління ДСНС у Тернопільській області".

Також потрібно згадати про те, що на території України щодня трапляються аварії. Дуже багато людей кудись поспішають і навіть не замислюються про наслідки, адже кожен думає, що з ним нічого не може трапитися. Ніколи не варто забувати про свою безпеку і про оточуючих людей, так як на дорозі все відбувається миттєво і безповоротно.

ДТП
ДТП

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що колишній герой Холостяка збив людину.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", у мережі розповіли про жахливу і масштабну ДТП, де в маршрутці загинуло 10 осіб.

Також портал "Hyser" писав, що у мережі показали кадри після страшної ДТП у столиці України.