Смішна картинка, на якій зображені типи головних болів по локалізації, натякає на те, що проживання поруч з Російська Федерація - одна з найбільших проблем.

Пост був опублікований на офіційній сторінці України в Twitter.

На картинки зображені такі типи головних болів, як мігрень, гіпертонія, стрес і проживання поруч з Росією.

Користувачі соціальної мережі не пройшли повз цей пост і активно коментують цю публікацію.

Серед коментарів зустрічаються наступні:

  • Цілком зрозуміло;
  • Прекрасно;
  • Боже, благослови Україну;
  • Так почувається весь цивілізований світ. Уявіть, що ви поруч. Залишайся сильною, Україно!

Раніше Україна вже тролила Російську Федерацію в популярній соціальній мережі, коли на хвилі популярності знаходиться Південнокорейський серіал «Гра в кальмара». Серіал в стилі виживання, пригоди, трилера і драми показує, як люди беруть участь в грі на виживання, щоб отримати величезний грошовий приз. Для того, щоб виграти, їм належить зіграти в різні дитячі ігри, які здаються нешкідливими, але насправді ставки в грі високі - на кону стоїть життя людини.

В одному з раундів учасникам запропонували зіграти в "Цукрові стільники". Це дитяча забава, під час якої потрібно дістати фігуру, нанесену на цукор, використовуючи голку. Однак фігурка повинна бути витягнута без пошкоджень, інакше ти програв. Спочатку здається, що це легке завдання, але для його проходження знадобитися вправність.

Україна представила, що якби учасником цієї гри була б Російська Федерація, то їй би попалася фігурка у вигляді герба України.

Раніше "Hyser" повідомляв багато радянські іграшки, які так подобалися дітям, насправді були плагіатом на американські. Творці цих іграшок черпали натхнення на Заході.

Наш портал повідомляв, що Сполучені Штати і країни Європейського Союзу стурбовані можливим російським вторгненням на Україну. Світова спільнота пильно стежить за ситуацією на кордоні України і діями Росії.