Трейдингом в Україні цікавиться все більше людей і не просто так. Сьогодні це один із найпопулярніших способів отримати додатковий дохід онлайн. Але важливо вибрати надійну платформу, наприклад, таку як Біномо. Розповідаємо, що це за платформа, які її особливості та переваги.

Що таке Binomo?

Binomo — це торгова платформа, яка відома не лише в Україні, а й у понад 130 країнах світу. Веб-ресурс https://binomo.com/ призначений для трейдингу та пропонує користувачам:

  • безкоштовне навчання та демо рахунок;
  • простий та зрозумілий торговий термінал;
  • вигідні бонуси та турніри;
  • різні види платіжних систем для поповнення рахунку;
  • доступне та безпечне виведення коштів;
  • зручний мобільний додаток.

Такі умови, безумовно, залучають трейдерів із різним рівнем досвіду. І платформа ідеально підходить для новачків, які намагаються зрозуміти, як торгувати на Біномо.

Чому Binomo це не шахраї?

Вивчаючи відгуки про Біномо на тематичних форумах України та в соціальних мережах, мимоволі виникає питання про надійність платформи. Тому звернемося до фактів. Компанія працює з 2014 року та відповідально підходить до питань безпеки, що відзначено на світовому рівні декількома нагородами та сертифікатом Verify My Trade (VMT). Діяльність платформи також регулює Міжнародна фінансова комісія, членом якої вона є.

Партнерська програма

Однією з особливостей Binomo в Україні є наявність власної партнерської програми. Партнерка дає можливість залучати нових трейдерів на Біномо та отримувати за це додатковий прибуток. При цьому компанія надає безкоштовні рекламні матеріали та цілодобову підтримку. До переваг партнерської програми також відносяться щотижневі виплати без комісій Binomo. Ознайомитись із докладними умовами можна на сайті BinPartner.

Як розпочати торгувати на Binomo?

Щоб стати клієнтом Біномо, потрібно зробити кілька простих дій.

Реєстрація та верифікація

Для початку необхідно пройти реєстрацію, яка триватиме не більше 10 хвилин. Потрібно ввести існуючу адресу електронної пошти та придумати пароль, або здійснити вхід до особистого кабінету через Фейсбук або Google аккаунт. Далі потрібно вибрати валюту рахунку, уважно вивчити та прийняти умови Клієнтської угоди.

Примітка! Зверніть увагу, що після завершення реєстрації змінити валюту рахунку не вийде. Вибирайте її уважно.

Для додаткової безпеки даних та засобів клієнтів передбачено верифікацію. Її можуть запросити при знятті коштів або будь-якої іншої миті. Для зручності трейдерів верифікація здійснюється автоматично та займає не більше 10 хвилин.

Навчання на демо-рахунку

Офіційний сайт www.binomo.com є оптимальним для новачків, і це стосується не тільки його зручного інтерфейсу. Відразу після створення облікового запису ви зможете зрозуміти, як заробляти на Binomo додатковий дохід.

Для безкоштовного навчання, перш за все, варто вивчити розділ Help Center (FAQ), де зібрані відповіді на найпоширеніші питання клієнтів Біномо. На платформі також передбачено демо-рахунок. Цей тренувальний обліковий запис відкривається для кожного, хто пройшов реєстрацію на Binomo. Завдяки йому новачки можуть вивчити особливості платформи, зрозуміти як торгувати на Біномо, протестувати стратегії та індикатори.

На демо аккаунті доступні стратегії для трейдерів усіх рівнів: від початківців до просунутих.

Примітка! Не забувайте, що жодна стратегія не дає 100% гарантії результату угоди. Використовуйте цей розділ Binomo лише для навчання.

Для всіх клієнтів Біномо, у тому числі для власників демо-рахунків, також є безкоштовний турнір «Daily Free». Завдяки йому ви зможете відточувати свої торгові навички щодня.

Інші турніри на Біномо є платними та регулярно організуються для власників реальних рахунків. Незалежно від розміру вступного внеску, турніри — це чудова можливість не лише прокачати свої навички, але й поборотися за призи з іншими користувачами Біномо.

Мінімальний депозит і трейдинг

Ще одна особливість торгівлі на Біномо.ком — це доступність. Мінімальний депозит становить лише 10$. Поповнити рахунок Binomo можна через найпопулярніші платіжні системи в ЮА (VISA, Mastercard, WMZ, Webmoney, Advcash).

Як заробити на Біномо додатковий прибуток? На платформі використовуються угоди з фіксованим часом (FTT). При правильному прогнозі можна отримати додатковий дохід лише за 1 хвилину. Для цього потрібно:

  • Вибрати актив, який хочете інвестувати.
  • Вказати суму угоди (від 1 $).
  • Вибрати час завершення (1-60 хвилин).
  • Зробити прогноз: вниз чи вгору піде графік.
  • Якщо прогноз є вірним, ви зможете отримати до 90% додаткового доходу. Підсумковий розмір дохідності залежить від типу облікового запису.

Виведення коштів

Платформа Binomo зручна і щодо виведення коштів. Мінімальна сума для зняття також становить 10 $.

Примітка! Компанія забезпечує безпеку засобів своїх користувачів. За умовами Клієнтської угоди, для виведення коштів Біномо дозволяє використовувати лише один із платіжних методів, які раніше використовувалися для поповнення рахунку.

В середньому, зняття коштів з офіційного сайту Біномо займає від декількох хвилин до 3 днів. Час виведення коштів залежить від декількох факторів, включаючи тип облікового запису. Ті, хто торгує на Binomo через VIP обліковий запис, отримають кошти швидше. Але підсумкове значення має обрана платіжна система.

Чи можна торгувати на Binomo через програму?

Крім сайту було розроблено мобільний додаток Binomo. Завантажити його на планшет чи смартфон можна з App Store або Google Play.

Примітка! Якщо скачати Біномо на Андроїд через оф. магазин не вдалося, то можна завантажити версію APK за посиланням: https://binomo.com/ru/promo/android.

Частина негативних відгуків на форумах пов'язана з обмеженим функціоналом програми, у порівнянні з сайтом. Наприклад, турніри тут доступні лише власникам реальних рахунків. Потрібно також враховувати, що не можна завантажити Біномо програмне забезпечення на комп'ютер, тільки на Android і iOS.

Чи можна заробити на Binomo?

Тепер ви розумієте, що таке Binomo: це не шахрайство, а надійна платформа. При чіткому дотриманні її правил та постійній торговій практиці не залишається сумнівів, чи реально заробити на Біномо додатковий дохід. Платформа надає всі необхідні інструменти для цього, включаючи турніри та партнерську програму. Але не забувайте про ризик втрати капіталу, з яким завжди пов'язаний трейдинг. Щоб знизити його, необхідно постійно вчитися та відточувати свої навички торгівлі.