У мережі опублікували рейтинг кращих телевізійних серіалів року, що минає

2021 рік майже закінчуватися, і на честь цього популярний інтернет-ресурс Metacritc опублікував рейтинг кращих телесеріалів 2021 року на думку критиків. Даний список створювався на основі кількості згадок серіалів в коментарях кінокритиків у всьому Інтернеті.

Першим серіалом, який заслуговує на увагу телеглядачів, є "спадкоємці" (Succession), який виходить з 2018 року по сьогоднішній день. Це сатирична комедійна драма про вигадану сім'ю медіамагнатів Рой, їх життя і долю.

Другий серіал називається" хитрощі " (Hacks). Він оповідає про старіючу стенд-ап комедіантку Деборі Венс, яка ризикує втратити роботу через те, що вона більше не в тренді, проте їй допомагає молода письменниця Ава, у якої також все погано: її кар'єра пішла по похилій через недоречний твіт.

"Підземна залізниця" (The Underground Railroad) — третій серіал у списку кращих проектів 2021 року. Він є екранізацією однойменного роману Колсона Уайтхеда про молоду негритянку, яка втекла з рабства і ховається від мисливця за втікачами в підземній залізниці.

Критики також радять до перегляду "пси резервації" (Reservation Dogs), серіал, який оповідає про пригоди чотирьох молодих індіанців, які мріють про те, щоб потрапити до Каліфорнії.

П'ятий серіал у списку- "Білий лотос" (The White Lotus). Серіал являє собою антологію, в якій події об'єднані одним місцем дії — тропічним курортом Білий Лотос. Герої змінюються, проте сюжетна канва залишається єдиною.

Уваги заслуговує і серіал" Мейр з Істтауна " (Mare of Easttown), в центрі сюжету якого знаходиться детектив Мейр Шиен, що розслідує вбивство неповнолітньої дівчини в невеликому містечку, і паралельно намагається врятувати своє життя від краху.

Сьомий серіал- "Вандавіжен" (WandaVision) — припаде до смаку любителям коміксів. Цей міні-серіал виконаний в стилі старих американських ситкомів і розповідає про сімейне життя двох супергероїв всесвіту Marvel — Червоної Відьми і Віжена.

Серіал "інші двоє" (The Other Two) розповідає про персонажів Бруке і Кері, які свого часу купалися в променях слави, проте зараз намагаються впорається зі своїми емоціями через те, що на їх 13-річного брата нахлинула Популярність.

Дев'ятий серіал називається "Тед Лассо" (Ted Lasso). Ця спортивна комедія розповідає про талановитого тренера з американського футболу Теда Лассо, який на ділі не такий простий, як здається.

Десятий серіал у списку- "вбивства в одній будівлі" (Only Murders in the Building) оповідає про трьох героїв з пристрастю до злочинів, які, після загадкового вбивства їх сусіда, вирішують знайти злочинця.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що стало відомо, що сталося з акторами з "Назад у майбутнє".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Євген Кошовий похвалився інтимним татуюванням.

Також "Hyser" писав, що у Івана Урганта сталося горе.