У Львівській області в костелі була пожежа.

Уточнюється, що горів костель в смт Брюховичі за адресою вул. Львівська, 10. Відповідною інформацією з цього приводу поділилася прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій, передають "Українські Новини".

у Львові в храмі сталася дика пожежа, фото: YouTube

Повідомлення про пожежу до Служби порятунку "101" надійшло 3 грудня о 13:43. Загоряння сталося в одноповерховому цегляному костелі св. Терези і немовляти Ісуса, критому металочерепицею, який тільки будувався. На місце події відразу виїхали пожежно-рятувальні підрозділи Львівської області, по прибуттю яких з-під даху і купола церкви вже виднівся густий чорний дим.

В результаті сильного задимлення пожежникам довелося працювати в спеціальних апаратах захисту органів дихання і зору. Завдяки зусиллям рятувальників о 14:56 пожежу було локалізовано, а о 15:51 повністю ліквідовано. Для цього довелося задіяти 11 одиниць спецтехніки та 44 людини особового складу.


Також відомо про двох постраждалих чоловіків 60 і 70 років внаслідок цієї пожежі, які на момент її виникнення перебували в костелі. Вони отримали опіки першого ступеня. Медики оглянули потерпілих і запропонували їм госпіталізацію, але ті відмовилися.

Відомо, що вони користувалися болгаркою під час робіт і іскра від цього інструменту відлетіла на пінопласт, що був поруч, що і стало причиною пожежі.


Раніше "Hyser" писав про те, що на фабриці під Петербургом сталася НП.

Також наш портал повідомляв, що з'явилися перші подробиці вибуху на засекреченому об'єкті в Росії.

Нагадуємо, що у Росії шахта злетіла на повітря, через що десятки людей опинилися в котлі.