Президент США Джо Байден допоможе Україні запобігти вторгнення Росії.

Стало відомо, що Байден планує вжити ряд заходів, щоб не дати Путіну здійснити задумане і вторгнутися в нашу країну. Про це він відкрито заявив журналістам перед відльотом на вихідні в резиденцію Кемп-Девід, повідомляє Telegram-канал "Інсайдер UA".


Зокрема, президент США сказав наступне:

"Я збираю воєдино те, що я вважаю найбільш всеосяжним і значущим набором ініціатив, щоб пану Путіну було дуже, дуже важко йти вперед і робити те, що, як люди побоюються, він може зробити", – уточнив Байден.

Також він додав, що розраховує на довгу і тривалу бесіду з президентом Росії Володимиром Путіним. Наприклад, він хоче обговорити згадані головою Кремля російські "червоні лінії" по Україні, які особисто Байден визнавати не має наміру.


Його хвилює, які дії далі збирається зробити Путін і наскільки вони можуть бути небезпечні, в тому числі для України. При цьому Байден натякнув, що у нього є цікаві пропозиції для російського президента, проте вдаватися в подробиці з цього приводу не став.

До слова, варто відзначити, що про "червоні лінії" щодо України, про які йшлося вище, не так давно згадав у своїй промові Володимир Путін. Він заявив, що вони полягають у "створенні загроз для нас, які можуть виходити з цієї території".

До цього МЗС Росії заявило, що загрозу для безпеки своєї країни вони бачать у вступі України до НАТО.

Раніше "Hyser" писав про те, що Володимир Зеленський заявив про держпереворот в Україні і назвав дату.

Також наш портал повідомляв, що США видали Україні зброю проти танків і снайперів.

Нагадуємо, що Україна готується до атаки України з чотирьох сторін.