Листопадове потепління не обіцяє українцям сонячну і комфортну погода для прогулянок. Швидше навіть навпаки - багато хто будуть сидіти вдома, пити теплий чай і дивитися улюблені серіали.

Детальніше про погоду на вихідні, 27 та 28 листопада, поінформував УНІАН.

Синоптики запевняють, що в Україні суттєво потеплішає. У деяких регіонах стовпчики термометра піднімуться до +10...+14 градусів. Однак експерти стверджують, що разом з потеплінням в Україну нагрянуть дощі. Власне, всі два дні, і суботу, і неділю, будуть лити зливи.

У столиці України, в Києва у суботу, 27 листопада, прогнозується мінлива хмарність і короткочасні дощі. Температура вдень підніметься до +10 градусів, а вночі опуститися до 0 градусів. На наступний день, в неділю, вночі і зовсім буде +5 градусів, а вдень температура підніметься всього на два градуси вище – до +7.

По регіонах України у вихідні прогнозують наступну погоду:

- Львів: у суботу вдень буде +6 градусів, вночі +1 градус, короткочасний дощ; у неділю вдень потеплішає до +7 градусів, а вночі – температура опуститься до +1 градуса, будуть зливи.

- Луцьк: у суботу вдень температура досягне +6 градусів, а вночі – 0 градусів. Опадів не передбачається, але буде хмарно. А в неділю варто очікувати зливу, вдень буде +6 градусів, а вночі термометр покаже +1 градус.

- Вінниця: у суботу повітря прогріється до +1...+10 градусів. А в неділю термометри покажуть +4...+9 градуса, опадів не буде.

- Одеса: у суботу денна температура буде +13 градусів, а вночі опуститься до +5 градусів. У неділю термометр покаже +9...+ 13, прогнозується дощ.

- Харків: у суботу температура вдень +5 градусів, а вночі опуститися до +4 градусів, буде злива. У неділю температура протримається на рівні +6...+10 градусів, буде похмуро.

- Дніпро: у суботу-невелика хмарність, температура вдень буде +10 градусів, а вночі +6 градусів, очікується злива. У неділю термометр покаже +8...+11 градусів, буде похмуро і дощ.

Детальніше про погоду в інших регіонах України дивіться на карті

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що українцям розповіли, якою буде погода в Новий Рік.

Нагадуємо, що у Києві заговорили про реставрацію пам'ятника"Батьківщина-мати".

Також, українцям пообіцяли відразу два підвищення пенсій.