У Кремлі відреагували на неодноразово повторювані заяви Заходу і України стосовно можливого нападу Російської Федерації на Україну.

Телеграм-канал "KlymenkoTime" опублікував відеозапис за участю правої руки російського лідера Дмитра Пєскова, який прокоментував можливу "підготовлювану провокацію" для виправдання заяв країн про існуючу загрозу вторгнення РФ в Україну.

"Звинувачують у якійсь незвичайній військовій активності на нашій території ті, хто пригнали свої збройні сили з-за океану. Тобто Сполучені Штати Америки. Ну, це не зовсім логічно і не зовсім пристойно", - заявив він в інтерв'ю для одного з російських телевізійних каналів.

Також Пєсков заявив, що у випадку, якщо Україна спробує вирішити кризу на Донбасі з використанням сили, то ці спроби "матимуть найсерйозніші наслідки".

Також прессекретар Путіна заявив, що ті, хто підписував Мінські угоди "не хочуть розуміти, що цей документ є наріжним каменем українського врегулювання". Йдеться про Петра Порошенка, Франсуа Олланда та Ангелу Меркель.

"Буквально через місяць залишиться єдиний діючий свідок Мінських домовленостей-це президент Путін", - заявив він.

До слова, не так давно глава Управління військової розвідки України Кирило Буданов заявив, що Росія може напасть на Україну вже в січні-лютому місяці. За його словами, на українсько-російському кордоні на сьогоднішній день зосереджено понад 92 тисячі російських військовослужбовців, які можуть почати атакувати з неба, використовуючи авіаудари, артилерійські та бронетанкові атаки, за якими підуть повітряно-десантні атаки на сході, в Одесі та Маріуполі. Плюс до всього вторгнення може здійснюватися через Білорусь.

Раніше Hyser писав про те, що у НАТО готові направити ядерні війська ближче до кордонів України і Росії.

Також Hyser повідомляв, що ще одна потужна країна готова направити військових в Україну.

Нагадаємо, що Ярош передрік повний крах Росії.