В Єрусалимі вчинили теракт прям біля Храмової гори.

Все сталося вранці, 21 листопада, на Ланцюговій вулиці, яка знаходиться між мусульманським і єврейським кварталами. В результаті теракту було поранено п'ять осіб, один з яких помер у лікарні. Про це пише "Оглядач".


За попередніми даними, один із зловмисників стріляв по людях з пістолета-кулемета Carl Gustaf M / 45. Другий нападав на перехожих з ножем. Уточнюється, що поранені були троє цивільних і двоє поліцейських.

На даний момент життям правоохоронців нічого не загрожує, оскільки вони отримали легке поранення, як і один з місцевих жителів, а ось ще один цивільний знаходиться у важкому стані.


Терориста-стрілка вогнем у відповідь вдалося ліквідувати бійцям прикордонного спецназу. Так, одним з терористів виявився 42-річний Фад Абу Шхаде, який проживав у таборі для біженців Шуафат на північно-східній околиці Єрусалиму. Службі безпеки (ШАБАК) вдалося з'ясувати, що Шхаде був членом терористичного угруповання "Ісламський рух опору" (ХАМАС).

Другого нападника затримати не вдалося, але його розшукують. У Старому місті вже вжили всіх необхідних заходів безпеки, задіявши всі сили поліції і спецназу.


Раніше "Hyser" писав про те, що у метро Харкова відкрили вогонь по студентам.

Також наш портал повідомляв, що була чутна стрілянина на кордоні Білорусі та Польщі.

Нагадуємо, що у Росії шестикласник відкрив стрілянину в школі.