Наша держава отримала від Сполучених Штатів ще одну партію воєнної допомоги в кількості 80 тонн боєприпасів.

Про це в соціальній мережі Twitter повідомила пресслужба посольства США. Літак, на борту якого знаходилися боєприпаси, приземлився в Україні в неділю, 14 листопада.

У повідомленні йдеться, що військова допомога українській державі показує "прихильність успіху стабільної, демократичної і вільної України".

Для України це вже четверта поставка боєприпасів від США для потреб ЗСУ в розмірі 60 мільйонів доларів.

Нагадаємо, що 22 жовтня в Україну прибув ще один літак, який доставив Україні допомогу від США. На борту літака знаходилися протитанкові системи "Джавелін", боєприпаси під" калібри НАТО " і медичне обладнання.

У Міністерстві оборони уточнили, що була це третя партія додаткової міжнародної військової допомоги на 60 млн доларів від уряду США. Друга партія була доставлена в Україну 18 жовтня, а першу наша країна отримала ще 10 жовтня.

Не так давно Великобританія заявила про підкріплення української армії військовослужбовцями своєї країни. Повідомляється, що близько 600 своїх військовослужбовців готовий надати Британський спецназ.

Раніше Hyser писав про те, що Олександр Лукашенко заявив, що збирається розмістити зенітно-ракетні комплекси біля кордонів України.

Також Hyser повідомляв, що Путін стягує війська до польських і литовських кордонів.

Нагадаємо, що Скабєєва заявила про плани по Києву.