З'явилося ще одне передбачення від мольфарів, яке стосується майбутнього всієї України.

Мольфарами називають знахарів і чародіїв, що живуть в Карпатських горах. Так ось вони розповіли, коли нарешті завершиться пандемія коронавірусу і громадянська війна на Донбасі. Зокрема, на думку відуні Калини пандемія в Україні закінчиться до середини весни 2022 року, в чому з нею погодилися й інші мольфари - Іван і Стефан Овен. Про це пише "Моя Україна".

мольфари зробили несподіваний прогноз для України на 2022 рік, фото: YouTube

При цьому карпатські провісники не сказали, коли бачать закінчення війни на Донбасі. Вони відзначили, що поки їм назвати конкретну дату досить складно. Не виключено, що вони слідують вказівкам Нечая, який передрік розпад української держави в помсту за те, що українці забули своє коріння, відмовившись від російського коріння.

Адже він, передбачаючи свою смерть, заповідав своїм послідовникам і учням, до певного часу зберігати в таємниці своє головне пророцтво.

Проте деякі мольфари зізналися, що війна триватиме ще кілька років. Однак їх пророцтва звучать досить неоднозначно. Так, відунка Калина заявляє, що ворог на Донбасі буде знищений, при цьому не уточнюючи, хто саме це буде і в який час це трапиться.


Також гуцули заявили, що президент Володимир Зеленський не піде на другий термін. Але це все, що мольфари змогли розповісти, оскільки бояться говорити про негативні для України події найближчого майбутнього.

Не виключено, що вони побоюються того, що сталося з Нечаєм. Адже мольфари вважають, що його вбили саме за його передбачення, які не збігаються з політикою сьогоднішньої української влади.

Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі виклали передбачення Нострадамуса про Володимира Путіна.

Також наш портал повідомляв, що Ванга зробила таємне передбачення для Зеленського.

Нагадуємо, що у мережі спливло таємне пророцтво Нострадамуса, яке вже почало збуватися.