Про це він розповів у своєму блозі.

За словами націоналіста, про рівень правової культури в державі можна судити за верховенством права. «Верховенство права забезпечується невідворотністю покарання. Звісно, що є фактор поваги держави до народу та народу до держави і це має характеризувати розвинену культурну державну установу», - пояснює він. Водночас Тамарін зауважує, що й законодавчі ініціативи про збільшення санкцій та штрафів можуть не дати жодних результатів, якщо їх просто не застосовувати.

Щодо смертельного ДТП у Харкові він каже так: підліток мав приклад для наслідування. «Я впевнений, що ця вседозволеність та безкарність є наслідком відношення, яке він бачить навколо себе», - підкреслює керівник Нацкорпусу.

Як він повідомляє, винний у ДТП підліток понесе покарання у вигляді обмеження волі на певний термін через наявність померлих і суспільний резонанс.

Загалом же, каже Тамарін, багато в чому винна сама система: «Система сама створила цей порочний ланцюг, у якому можуть винуватця ДТП Харківського два роки тому судити за постріл жінці в обличчя як за середні тілесні ушкодження, хоча можу вам сказати як колишній слідчий, це спроба вбивства». Зокрема, він згадує й поліцейських, до яких кожен ставиться, як хоче, у чому винна їхня професійна мотивація та профпридатність.

Як повідомляв Hyser, Білецький заявив, що повернення реліквій – це боротьба держави за свою історію.

Також Hyser писав про те, що Шендибило висловився щодо закону про захист бранців Кремля.