У мережі показали унікальну комерційну "Таврію" , у якій за 16 років пробіг склав 126 кілометрів

На теренах України як і раніше можна виявити величезну кількість так званих "капсул часу"- автомобілів, які протягом довгих років стояли в, по суті, консервації, і володіють малим пробігом, за рахунок чого, незважаючи на реальний вік, знаходяться в ідеальному або близькому до ідеального стані. Одну з подібних машин на своєму YouTube-каналі показав блогер "Roma Urraco".

Так, в руки до нього потрапила досить унікальна і цінна модель ЗАЗ-110550 "Таврія" в кузові пікап. Це одна з модифікацій моделі: подібні машини виробляли з відкритими вантажним кузовом або у вигляді фургона, тому по суті своїй машина позиціонувалася в першу чергу як комерційний автомобіль.

Даний автомобіль був проведений в 2005 році на основі доопрацьованої версії "Таврії" — "Таврії Нові". Варто відзначити, що до моменту 2005 року це був, по суті, єдиний автомобіль повністю української розробки і збірки, оскільки до того моменту український автопром почав слабшати і в основному виробляв машини іноземних брендів за Ліцензією.

Знайдений автомобіль був куплений в 2005 році для бізнесу, проте незабаром після цього у власника машини погіршився стан здоров'я, в результаті чого "Таврія" за 16 років практично не покидала гараж. Через це пробіг на одометрі становить всього 126 кілометрів, та й зовнішній стан вказує на те, що автомобіль фактично новий.

Кузов фургона пройшов антикорозійну обробку, і, з урахуванням того, що машина 16 років стояла в гаражі, на ній немає ні сліду корозії. У відмінному стані також знаходяться і елементи підвіски з салоном. Останній, звичайно, відчутно застарів навіть на момент 2005 року, проте машина в першу чергу позиціонувалася як "робоча конячка".

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у мережі показали унікальний УАЗ-лімузин, який розвозив школярів в Ісландії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що користувачів мережі повеселили незвичайні "Жигулі" з дерев'яним кузовом.

Також "Hyser" писав, що у Франції виставили на продаж "Запорожець" в ідеальному стані.