У ніч на 5 липня 2021 року минуло сім років з моменту звільнення українського Краматорська від російських терористичних військ. Про це нагадав колишній заступник секретаря Ради національної безпеки та оборони України генерал-майор Сергій Кривонос.

«У 2014 році ніщо так не радувало, як наближення гуркоту канонади. Зараз хтось може назвати це ненормальним, але тільки той, хто не був на цій війні. А тоді, сім років тому, сива бабуся сказала: «Наші прийшли – буде мир і буде хліб». Ця ніч була однією з найдовших у житті захисників Краматорського аеродрому. А в наступний день вистачало і гніву, і зради – але і радості. І з цього дня Краматорськ вже сім років веде мирне життя вільного українського міста. Правда, тоді ще стояли роботи з розмінування і відновлення нормальної життєдіяльності», - розповідає генерал.

Він зазначив, що питання про вихід бойовиків Гіркіна-Стрєлкова не належить до теми даного поста.

«Історію вже не повернути назад. Але, можливо, якби тоді наша авіація та артилерія завдали удару цим покидькам, це принесло б перемогу і мир. Вітаю жителів мого улюбленого міста з Днем визволення. Спасибі, що вірили нам. І спасибі воїнам, які обороняли цей аеродром. Він був і залишився українським!», - каже Сергій Кривонос.

Раніше, як повідомляє Hyser, він виявив свою думку з приводу того, що жінки-військовослужбовці можуть вийти на парад на високих підборах.

Також Кривонос виступив з критикою законопроєкту «Про основи національного опору».