Високо та низькопосадовці розпочинають демонструвати свій патріотизм за бюджетні кошти напередодні 30-річчя проголошення новітньої незалежності.

Нині стає модним трендом боротьби серед місцевого чиновництва:

у кого вищий флагшток?

Так, згідно інформації ЗМІ, міська влада у Чернівцях облаштовує оглядовий майданчик і встановлює флагшток з прапором за 12,65 мільйонів грн.;

у Полтаві реконструюють сквер і облаштовують флагшток за 12 млн. грн.;

у Краматорську реконструюють фонтан у парку під флагшток за 11,17 млн.грн.;

у Батурині встановлюють флагшток за 4,14 млн.грн.;

у Черкасах встановлять флагшток за 2.13 млн.грн

Принагідно нагадаю, що з ініціативи колишнього замміністра регіонального розвитку Парцхаладзе на Черкаській дамбі вже зробили, звісно без тендеру, оглядовий патріотичний майданчик на майже 9 млн. грн.

Нині встановлене «серце з любов‘ю до України» зникло, а дерева висохли!

Тож, переконливо прошу змінити формат владного патріотизму напередодні 30-річчя Дня незалежності.

Почніть любити Україну через встановлення флагштоків, організацію святкових концертів, розміщення реклами… за свої чи меценатські кошти, а не за наші - бюджетні.

Особливо цинічним виглядає це фонтано та флагштокобудівництво за завищеними цінами із бюджету на тлі оптимізації лікарень, шкіл, бібліотек, спортивних та мистецьких гуртків, бо …бракує коштів?!

Почніть нарешті любити Україну до глибини власної кишені, а не за наші, бюджетні кошти!

Тим паче, що зарплати, премії та статки в деклараціях посадовців точно дають таку можливість.

П.С. Інформую також, що команда Рідної Країни готує цілу низку світоглядних проектів до Дня Незалежності, як завжди без залучення бюджетних коштів.

Так плануємо встановити козацький хрест в славному трахтемирові, почати зйомки нового серіалу «7 чудес україни: малі батьківщини великих українців», видати книжкові заклади із цікавими фактами про визначних діячів України, підготувати видання про історичний Київ, який ми втратили: від Боголюбського до Сталіна… тощо.