Карантинні обмеження вчать нас жити по-новому. Новою звичкою може бути придбання спідньої білизни через Інтернет. Коли ви відчуєте переваги, усі ваші можливі страхи зникнуть. Це легко і зручно. Ви економите час і гроші, не встаючи з дивана. Разом з найбільшим в Європі інтернет-магазином Astratex ми зібрали кілька фактів, які потрібно знати перед тим, як відправитися за покупками в Інтернет. Давайте розпочнемо!

Момент для себе

Ви можете робити покупки в Інтернеті в будь-який час дня і ночі. Коли в будинку панує тиша і спокій, створіть собі приємну атмосферу, приготуйте чай або налийте келих вина і пориньте у світ красивої білизни. Ми розглянули пропозицію магазину astratex.ua і мусимо визнати, що вона багатша за те, що ми звикли бачити у звичайних магазинах. Якщо ви чітко уявляєте, що ви хочете, просто скористайтеся параметрами фільтрації, які допоможуть знайти ідеальний для вас продукт.

Покупки без сорому

Однією з багатьох переваг замовлення білизни через Інтернет є конфіденційність. Тільки ви знаєте, що і в якому розмірі ви замовляєте. Це може бути як базова білизна, корегуючі моделі, а також комплекти чуттєвої еротичної білизни, який урізноманітнить ваше любовне життя. І якщо ваш партнер має звичку коментувати, що ви «купуєте» щось «знову» (а ми знаємо, що навіть джентльмени так іноді роблять), ви можете замовити посилку навіть на роботу. Ви покажете йому себе в ідеальній білизні і повірте, він точно не буде протестувати…

Ви можете вибрати розмір бюстгальтера за кілька хвилин

Вибираючи нічний та домашній одяг або спортивну білизну, вибирайте розмір, який носите щодня. Ви все ще можете пересвідчитися у правильності за допомогою таблиці розмірів біля кожного товару. Але як щодо бюстгальтера? Тут ситуація дещо інша, але це також не складно, оскільки існує онлайн-консультаційний центр. Кілька простих кроків допоможуть вам вибрати правильний розмір бюстгальтера. Він враховує не тільки точні вимірювання, які ви будете проводити вдома, але і тип фігури, форму грудей та вік. Все є фактором вибору бюстгальтера. Якщо ви не впевнені, замовляйте більше розмірів, а потім зберігайте те, що вам найбільше підходить, решту поверніть безкоштовно.

Приміряти, комбінувати, оцінювати

Дім - це ідеальне місце, щоб приміряти білизну. Насолоджуйтесь свободою домашнього простору, настільки відмінною від тієї, яка є в магазині, де ви стоїте напівголі за завісою з тонкої тканини, невідповідною музикою, що грає у фоновому режимі, і блискучим світлом. Вдома ви можете легко приміряти все та перевірити, наскільки нова білизна підходить до вашої улюбленої сукні чи блузи та як вона виглядає збоку. Або ви можете запросити подругу, яка має почуття стилю, і обидві насолодитися дівочими моментами.

Щось не підходить? Поверніть!

Зберігайте у своєму гардеробі лише те, що насправді вам підходить і відповідає всім вашим очікуванням. Якщо вам потрібен інший розмір, колір або ви бажаєте повернути товар, скористайтесь послугою повернення.

Виберіть бренд, якому довіряєте

Основою є вибір магазину, який має хорошу репутацію та багаторічний досвід. Одним з таких магазинів є Astratex.ua:

Astratex – це найкращий інтернет-магазин спідньої білизни в Центральній Європі з 20-річним досвідом. Ми прекрасно знаємо потреби жінок і важливість правильно підібраної білизни - справа не лише в комфорті, а й у здоров’ї. Наш асортимент включає спідню білизну для різних типів фігури, а високу якість нашої продукції підтверджують тисячі задоволених клієнтів. Перш за все увага до найдрібніших деталей - вибираючи товари, ми керуємось тим, аби кожна жінка була впевненою у собі, - каже Карина Чибова, менеджер Astratex Україна.

Окрім величезного вибору жіночої білизни, пропозиція магазину також включає чоловічу та дитячу білизну, спортивний одяг та купальники. Покупки зробити дуже просто, а ваша нова білизна буде доставлена ​​прямо додому, тому вам не доведеться витрачати час на прогулянки по торгових центрах.