Одна з найяскравіших і жіночних представниць сучасного українського шоу-бізнесу Надя Дорофєєва підкорила шанувальників новим пляжним образом.

Зірка опублікувала в Instagram-stories кадри, зроблені під час фотозйомки для знаменитого спортивного бренду Puma. В рамках рекламного проекту співачка вирушила за кордон у творчій компанії і з продюсером Іриною Горовою. Надя Дорофєєва позувала в стильному кораловому купальнику з фірмовим логотипом спортивної марки.

До цього Надя Дорофєєва розповіла фоловерам про те, що вона готує щось цікаве:

До слова, пляжні фотосесії вокалістки викликають захоплені відгуки шанувальників з приводу її ідеальних форм. Дружина телеведучого Володимира Дантеса регулярно радує тих, хто стежить за її зоряним життям за допомогою соцмереж знімками з зашкалюючим рівнем провокаційності.

Як відомо, виконавиця дотримується правильного харчування і регулярно займається спортом. Вона практично виключила з раціону фаст-фуд і "шкідливі продукти", які завдають шкоди не тільки фігурі, але і всьому організму.

Також вона практично не вживає алкоголь, але в недавній бесіді з журналісткою Катею Осадчою Надя Дорофєєва з іронією розповіла про те, як її чоловік ставиться до "міцних напоїв" в компанії хороших друзів:

Раніше "Hyser" писав про те, що Мішель Андраде вразила публіку наповал відвертою фотосесією.

Також наш портал розповів про те, що Надя Дорофєєва і Володимир Дантес стали ведучими популярного тревел-проекту.

Нагадуємо, що Оля Полякова потішила шанувальників цікавими кадрами зі спортзалу.