Компанія Uber попередила клієнтів про припинення роботи популярної послуги

Популярна служба таксі Uber припиняє в Києві роботу сервісу Uber Shuttle, який почав працювати ще в травні 2019 року. Дане рішення компанія прийняла у зв'язку з посиленням карантинних обмежень у столиці з 5 квітня. Про це йдеться в повідомленні пресслужби Uber.

У компанії повідомили клієнтів, що починаючи з 5 квітня у зв'язку з новими нормами карантину припиняється робота сервісу Uber Shuttle. За попередніми даними робота сервісу буде відновлена по закінченню локдауна в столиці - 16 квітня. Однак це тільки в тому випадку якщо влада не прийме рішення про продовження жорстких обмежень.

У компанії відзначили, що про відновлення роботи Сервісу всі клієнти будуть проінформовані. Ті клієнти, які станом на понеділок, 5 квітня мають активний пакет Shuttle в акаунті Uber, зможуть скористатися ним як тільки робота сервісу буде відновлена (термін дії буде автоматично продовжений).

Сервіс Uber Shuttle став доступний жителям столиці в травні 2019 року. Послуга дозволяє економно пересуватися по місту завдяки груповим перевезенням на мікроавтобусах компанії. Скористатися сервісом може будь-хто. Для цього потрібно мати встановлене на смартфоні додаток, в якому можна забронювати місце в мікроавтобусі. Відзначається, що мікроавтобуси слідують за певним маршрутом в межах Києва, тому їх можна назвати альтернативою маршруткам. Підкреслюється, що вага шатли для безпеки пасажирів обладнані ременями безпеки для кожного сидіння, а також кондиціонерами.

Раніше портал Hyser повідомляв, що таксисти звернулися до президента Володимира Зеленського з гучною вимогою.

Також портал Hyser повідомляв, що з 5 квітня в Києві через пандемію коронавірусу зміняться правила перевезення пасажирів у громадському транспорті.

Крім того портал Hyser інформував, що українських водіїв попередили про нові штрафи. Поліція каратиме водіїв, які не пристібаються під час водіння, а використовують так звані "заглушки".