Брак заліза в організмі людини загрожує виникненням небезпечних захворювань, включаючи онкологічні.

Відомий доктор заявив, що "відсутність необхідної кількості заліза в організмі може бути ознакою вкрай неприємних захворювань, серед яких є і онкологічні", пишуть "Новини Ю".

Для представників сильної половини людства дефіцит заліза особливо небезпечна.

"У людини будь-яка ступінь, навіть маленька, залізодефіцитної анемії - це завжди для лікаря червоний прапор. Шукай ерозію, виразку, рак", – зізнався доктор Олександр Мясников.

У жінок залізодефіцитна анемія часто буває обумовлена фізіологічними причинами. При нестачі заліза може виникнути міома матки або рак кишечника.

Раніше ми писали, які гриби можуть допомогти захистити організм від онкології.

Багато хто навіть не здогадуються про те, що білі печериці можуть допомогти захистити організм чоловіка від дуже небезпечного захворювання.

В даному випадку мова йде про онкологію. Вживання даних грибів знижує ризик розвитку одного з найпоширеніших серед чоловіків онкологічних захворювань — раку простати.

Цьому сприяють корисні сполуки, які містяться в продукті.

До такого висновку прийшли американські вчені. Фахівці провели дослідження, результати якого показали позитивний вплив білих печериць на організм.

При вживанні продукту відбувається придушення андрогенів, що провокують розвиток раку передміхурової залози після зв'язування з їх рецепторами. Варто пам'ятати, що рак простати дуже небезпечний для здоров'я чоловіка. Якщо вчасно не почати лікування, то все це може закінчитися летальним результатом.

Раніше Hyser писав про те, що названі продукти, які можна їсти серед ночі.

Також Hyser повідомляв, що українцям підказали, які аналізи потрібно здавати щороку.

Нагадаємо, що названі продукти, які захищають організм від раку.