Її ефіри запам'ятовуються і викликають суспільний резонанс. Однак багато хто звинувачує Олену Малишеву в тому, що вона нічого спільного з медициною не має, а її поради навіть шкодять здоров'ю. І все тому, що практикуючим лікарем-терапевтом Олена Малишева пробула недовго. Черговий ганебний конфуз днями помітили глядачі.

Так, в одній з останніх випусків програми " Жити здорово!"глядачі звернули увагу, що при вимірі цукру в крові Олена Малишева перевернула глюкометр і замість того, щоб оголосити нормальний результат, налякала чоловіка наявністю схильності до цукрового діабету. Таким чином Олена Малишева просто в ефірі видала здорову людину за хворого і поставила йому діагноз по перевернутому глюкометру.

"Слушна порада діабетикам вийшов, нічого не скажеш", " ви росіян за дурнів тримаєте?", "Вся медицина в одному шоу", - залишили глядачі гнівні коментарі під випуском на каналі шоу.

Телеграм-канал "не Малахов" розмістив скріншот, що показує глюкометр в руках ведучих в момент оголошення результатів виміру.

Незрозуміло, як таку помилку не помітили самі виробники телепередачі, адже крім ведучої і учасників програми існують редактори відео, Монтажери і т.п. проте, груба помилка ведучих пішла у федеральний ефір.

Хоча, з іншого боку існує думка, що Олена Малишева діяла згідно зі сценарієм при форс-мажорній ситуації. Швидше за все ведуча не знайшла в залі людини з підвищеним рівнем цукру в крові і тоді піддослідним став учасник знімальної групи. Саме йому і заміряли рівень глюкози в крові, і він виявився в нормі, а саме 5,6 мілімоля на літр.

Само собою зрозуміло, що для того, щоб робити призначення і давати рекомендації для відновлення здоров'я, результат повинен був би бути іншим, тому замість числа 5,6 був оголошений результат 9,5 ммоль / л при нормі нижче 6 мілімоля на літр.

"Ну що, Максим Петрович, рішення одне-контролювати рівень цукру, таблетки, схуднути і фізкультура", - тепер по праву Малишева почала радити чоловікові.



Раніше Hyser повідомляв про те, яку кашу варто терміново виключити з раціону.

Також повідомлялося, що Малишева розкрила шкоду найпопулярнішого продукту, який кладуть в кожну тарілку.

Нагадавши,знаменитий педіатр Комаровський назвав 7 місць, де точно живуть мікроби.