Синоптики поділилися прогнозом погоди на суботу, 27 березня.

День обіцяє бути теплим і сонячним, а місцями температура повітря в країні підніметься до +15. Про це свідчать дані Укргідрометцентру, пише "РБК-Україна".

Синоптики розповіли, в яких регіонах України потеплішає до +15, фото: БУГ

Зокрема, саме на заході України температура повітря вдень досягне позначки в +13 +15 градусів. Приблизно стільки ж - 11-13 градусів очікується вдень у північній та центральній частині України.

У той же час на півдні і сході вдень термометри покажуть +10 +12, в Одеській області буде до 13 градусів тепла. А от у Криму температура повітря становитиме 9-11 градусів тепла.


Власне, в Києві, як і на всій території країни, буде тепло і сонячно. Температура повітря прогріється до 11-13 градусів тепла, а в окремих районах Київської області показники можуть досягати позначки в +14 градусів.

Варто зазначити, що раніше і синоптик Наталка Діденко прогнозувала потепління цими вихідними. Згідно з її прогнозом, в суботу-неділю потеплішає на кілька градусів, але в понеділок стовпчики термометрів трохи просядуть вниз.

Крім того, Діденко розповіла про погодні умови, які очікуються в Україні в квітні 2021 року. За її словами, середня місячна температура повітря в країні буде триматись в межах 8-11 градусів тепла, в горах 5-6 градусів тепла. Це говорить про те, що ніякої аномальної погоди ніби як не очікується.

Раніше "Hyser" писав про те, що синоптик Леонід Горбань зробив прогноз на весну, який допускає значні коливання температури повітря в Україні аж до негативних значень.

Також наш портал повідомляв, що синоптики попередили про хвилю похолодання і заморозки на початку квітня.

Нагадуємо, що Наталка Діденко розповіла про "сюрпризи" погоди 26 березня.